İRAN YATIRIM HEYETİ MENEMEN BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ.

İran Buşehr Eyaleti Vali Yardımcısı, bölge belediyesini temsilen ekonomi ve mali sorumluları, serbest bölge yönetim kurulu üyeleri ve Buşehr Uluslararası Turizm ve Fuarlar sorumlularından oluşan yatırım heyeti Menemen Bölgesini ve odamızı ziyaret etti.

İran Yatırım Heyeti, İzmir Fuar Alanı ve Kuşadası ilçesinde yatırım imkanlarının incelenmesinin ardından, Menemen Kaymakamlığı, Menemen Belediyesi ve Fuar Alanı, Menemen Ticaret Odası ve İzmir Serbest Bölgesini ziyaret ederek ortak yatırım ve turizm çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY’un yatırım heyetine bölgenin yatırım fırsatlarını ve sektörel dağılımlarını aktardığı toplantıda, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri hazır bulundular.

İran Yatırım heyeti adına konuşan Hassan Esmaeli ve Mehrdad Ebrahimi, Menemen’de yatırım yapmayı planladıkları sektörler ile alakalı bilgiler aktararak Menemen veya İzmir’de uluslararası fuar gerçekleştirme taleplerini dile getirerek ve bu alanda ortak çalışmaların yapılabileceği belirtildi. Bununla birlikte Buşehr bölgesinin yatırım olanaklarını aktararan heyet Menemen Ticaret Odası tarafından organize edilecek bir yatırım heyetini Buşehr bölgesinde ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını belirttiler.