TÜRK KIZILAY GENEL BAŞKAN YARDIMCISI İSMAİL HAKKI TURUNÇ’TAN ODAMIZA ZİYARET

09-04-2021 14:49

Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, İzmir Kızılay Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış ve Menemen Kızılay Şube Başkanı Serkan Orun odamızı ziyaret etti.
Ziyarette Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Çetin ve Genel Sekreter Gönül Orun hazır bulundu.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, İlçemize “Atilla İlhan Kan Alma Birimi”nin açılışı için gelen Türk Kızılay Genel Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Turunç, İzmir Kızılay Şube Başkanı Kerem Fahri Baykalmış ve Menemen Kızılay Şube Başkanı Serkan Orun’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Açılışı gerçekleştirilen “Atilla İlhan Kan Alma Birimi”nin ilçemize hayırlı olmasını diler, gönüllülük esasıyla toplumun maddi ve manevi kaynaklarını harekete geçirerek, insan onurunu korumak için insani yardım çalışmalarını sürdüren Türk Kızılay'ını ve İlçe Kızılay Şubesini çalışmalarından dolayı kutlarız.