İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER ODAMIZI ZİYARET ETTİ

06-12-2021 09:05

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER ODAMIZI ZİYARET ETTİ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER, heyetiyle birlikte Menemen Ticaret Odasını ziyaret etti.

Odamız Meclisiyle Toplantı Gerçekleştirildi,

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis üyelerinin katılımlarıyla, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç SOYER ve heyetiyle gerçekleştirilen toplantıda bölgemizin portföyü, faaliyet alanları, planlanan ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verilerek, istişarelerde bulunuldu.

Menemen Meslek Odalarıyla Ortak Toplantı,

Meclis ve Yönetim Kurulumuzla gerçekleştirilen toplantının ardından Menemen faaliyet gösteren Meslek Odalarıyla (Menemen Sanatkarlar Odası, Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası, Menemen Esnaflar Odası, Menemen Minibüsçüler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi)  İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı TUNÇ SOYER birebir toplantı gerçekleştirildi. Menemende faaliyet gösteren meslek odalarının ortaklaşa hazırlamış olduğu Menemen ihtiyaç ve beklentilerini gösteren hususlar imzalı bir şekilde sayın başkana sunulmuş ve desteklerinin beklendiği dile getirilmiştir.

Gerçekleştirilen görüşmelerin ardından Başkan Soyer, ilçemizdeki muhtarlarımız, esnaflarımız ve hemşehrilerimizin istek ve ihtiyaçlarını ve bunlara istinaden çözüm önerilerinin görüşüldüğü geniş kapsamlı toplantısı gerçekleştirildi.