Smyrna Arabuluculuk Merkezi Odamızı Ziyaret Etti

29-11-2021 09:38

Smyrna Arabuluculuk ve Tahkim Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Çakır, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Seda Karabey, Arabulucu Avukat Öznur İlgün Gülensoy ve Bitıkla Sigorta Aracılık Hizmetleri yetkilisi Yiğit Gülüş, Odamız Yönetim Kuruluna ziyarette bulundu.
Ziyarete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan V. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdinç Cengiz, Yılmaz Çetin, Hakan Selek, İsmet Tuna ve Genel Sekreter Gönül Orun ev sahipliği yaptı.
Smyrna Arabuluculuk Merkezi yetkilileri, Ulusal ve global şirketlere, kuruluşlara ve kişilere tarafı oldukları özel hukuk uyuşmazlıklarında barışçıl bir çözüme kavuşturmak amacıyla arabuluculuk hizmeti ve alternatif uyuşmazlık çözüm yöntemleri hakkında danışmanlık hizmeti verdiklerini belirttiler.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan V. Erkan Çoban ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, odamız yönetim kurulu adına teşekkürlerini iletti.