MENEMEN TİCARET ODASI RAMAZAN YARDIM PAKETLERİ DAĞITIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

12-06-2020 09:20

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde çalışmaları başlatılan Ramazan yardımlarında, Menemen Ticaret Odası bugüne kadar ki en yüksek desteğini gerçekleştirdi.

TOBB’un sağlamış olduğu yaklaşık 700 erzak paketine ek olarak Menemen Ticaret Odası da 1300 Adet daha erzak paketi hazırlatarak toplamda 2000 adet ramazan yardım paketini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya başladı.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin yoğun çalışmaları ve istişareleri sonucunda dağıtım çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Her mahallenin nüfusu ve gelir düzeyleri göz önüne alınarak paket sayıları ve listeleri hazırlanmış ve akabinde ilgili paketler Menemen merkez mahalle ve köylerde ki muhtarlara birebir teslim edilmiştir.

Ayrıca Menemen Ticaret Odası faaliyet alanı içerisinde yer alan Foça ilçesi merkez mahalle ve köylerinde de ramazan yardım paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.