Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde Yeni Yabancı Yatırımcılar Artıyor

21-06-2019 15:06

MENEMEN PLASTİK İHTİSAS ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE YENİ BİR YABANCI YATIRIM

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde yabancı ortaklı AK Palaplast firması açılış törenini gerçekleştirdi. Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY’un katılım sağladığı açılış törenine bölgemizden ve sektör öncülerinden bir çok temsilci katılım göstererek desteklerini ilettiler.

Daha önce Bornova’da faaliyet gösteren AK Palaplast İzmir Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesine taşınarak üretim ve ticari faaliyetlerini Menemen bölgesinden devam ettirecek olup, bölgemiz ekonomisine ve istihdamına katkı sağlayacaktır. Plastik boru ve ek parçaları üretimiyle birlikte, geniş ürün yelpazesine sahip ve birçok sektöre hizmet veren Palaplast, 70’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır.