ÖZEL ÇİĞLİ BİL KOLEJİ İLE İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

17-03-2021 09:54

Değerli Üyemiz,

Menemen Ticaret Odası, Özel Çiğli Bil Koleji ile Odamız üyelerine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Gerçekleştirilen “Eğitim Protokolü”ne istinaden Özel Çiğli Bil Koleji tarafından, üyelerimizin ortaokul ve lise kademesinde Velisi olduğu, 1. Derece Yakınlarına geçerli olmak üzere, 2020/2021 Öğretim Yılı için, ilgili kademenin (Liste Fiyatı) öğrenim ücreti üzerinden  %30 “Eğitim Bursu” verileceği belirtildi.

Ayrıca aşağıda belirtilen maddeler geçerli olacaktır;

· Protokole dayalı burs, herhangi başka bir burs ile birleştirilemez. (Başarı-Kardeş-Öğretmen vb.)

· Kayıt Sırasında velinin kurum personel bilgilerini belgelemesi zorunludur.

· Kayıtlar, başvuru önceliği esasına göre, öğrencinin ilgili kademedeki kayıt kabul şartlarına uygun olması ve başvurulan sınıflardaki kontenjan uygunluğu dahilinde değerlendirilebilecektir.

· Protokole esas olan burstan, Çiğli Bil Kolejine ilk kez kayıt olacak öğrenciler faydalanabilecektir.

Bilgilerinize sunulur.