MENEMEN TİCARET ODASI, İZKA OSGB İLE İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALADI

20-11-2019 13:42

Menemen Ticaret Odası, İZKA Ortak Sağlık Güvenlik Birimi San. ve Tic. A.Ş arasında odamız üyelerini kapsayan İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri indirim sözleşmesi imzalanmıştır.

İndirim protokolüne istinaden, İşyeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı, Acil Durum Eğitimi ve Yangın Tatbikatı, Yüksekte Çalışma Eğitimi konularında ilgili yönetmelik ve kanunlara göre protokol anlaşmasını gerçekleştirmiştir.

İmzalanan sözleşmeye göre İZKA OSGB’nin taban fiyatları üzerinden Acil Durum Eğitimi ve Yangın Tatbikatı  çalışmalarında %30, İşyeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı hizmetlerinde %20 ve Yüksekte Çalışma Eğitimi çerçevesinde %40 oranlarında indirim sağlayacağını taahhüt etmiştir. Ayrıca Makine Periyodik kontroller ve sağlık tahlilleri gibi diğer zorunluluklarla  ilgili de indirimli hizmetler sağlayacaktır. Fiyatlar  aşağıda ki gibidir.

İZKA OSGB A.Ş.’nin belirlemiş olduğu ve indirimli fiyat teklifleri:

·         ACİL DURUM EĞİTİMİ VE YANGIN TATBİKATI FİYAT LİSTESİ

o   MENEMEN TİCARET ODASI İNDİRİMLİ FİYATI       : 1-15 Çalışan // 250 TL + KDV // ARTAN HER ÇALIŞAN BAŞINA FİYAT: 10 TL + KDV

o   İZKA OSGB LİSTE FİYATI                                              : 1-15 Çalışan // 360 TL + KDV // ARTAN HER ÇALIŞAN BAŞINA FİYAT: 15 TL + KDV

·         İŞ GÜVENLİĞİ UZMANI VE İŞYERİ HEKİMİ HİZMETLERİ FİYAT LİSTESİ

o   Konum ve Tehlike sınıfı doğrultusunda %20 oranında indirim yapılacaktır.

·         YÜKSEKTE ÇALIŞMA EĞİTİMİ FİYAT LİSTESİ

o   MENEMEN TİCARET ODASI İNDİRİMLİ FİYATI       : 1-3 Çalışan // 200 TL + KDV // ARTAN HER ÇALIŞAN BAŞINA FİYAT: 75 TL + KDV

o   İZKA OSGB LİSTE FİYATI                                              : 1-3 Çalışan // 400 TL + KDV // ARTAN HER ÇALIŞAN BAŞINA FİYAT: 125 TL + KDV