MTO’DAN MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MENEMEN İLÇE BAŞKANLIĞINA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

02-10-2020 16:32

Menemen Ticaret Odası Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Menemen İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük'e ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, İsmet Tuna ve Hakan Selek katıldı.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Milliyetçi Hareket Partisi Menemen İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük'e yeni yönetimi için hayırlı olsun dileklerini iletti.
Menemen’in sosyal ve ekonomik konularının değerlendirilmesinin yapıldığı ziyarette Bölgemize dair çalışmalarda ortak paydada buluşmanın büyük katkısı olacağı dile getirildi.