MİLLETVEKİLİ BEDRİ SERTER’DEN ODAMIZA ZİYARET

02-09-2020 13:36

CHP İzmir Milletvekili Bedri SERTER, CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Odamıza ziyarette bulundu.
Ziyarete ev sahipliğini Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Çetin, Meclis Üyeleri M. Ali AKBARLAK, M. Zeki Turğut ve Genel Sekreter Gönül Orun yaptı.
Ziyaretten dolayı Milletvekili Bedri Serter’e, İlçe Başkanı Turan Erdoğan’a teşekkür eden Odamız Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Pandemi sürecinin ilçe ekonomisine etkileri ve Menemen’de yapılması gerekenler ile ilgili görüşlerini dile getirdi. Menemen’in bu süreçte tarım ve hayvancılık, Sanayi ve birçok sektörün yaşadığı sorunlarından bahseden Süsoy, bu konularda birlikte çalışmak gerektiğine vurgu yaptı.