Menemen Belediyesi Millet İttifakı Adayı Serdar Aksoy ve Belediye Meclis Üyesi Adayları Odamızı Ziyaret Etti.

06-03-2019 15:44

Menemen Belediyesi Millet İttifakı Adayı Serdar AKSOY ve Millet İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adaylarından oluşan heyet Odamıza ziyaret gerçekleştirdi.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY ve Odamız Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Millet İttifakı Adayı Serdar AKSOY Menemen için planlanan projelerini ve eğitim çalışmalarını aktardı.

Menemenin en büyük Kuruluşlarından olan Menemen Ticaret Odası ile önümüzdeki dönemlerde ortak projeler yürütmek istediklerini ve kurumlar arası ikili ilişkileri güçlendirmeyi hedeflediklerini dile getirdiler.