MENEMEN MESLEK ODALARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU.

05-09-2022 08:57

Menemen Meslek Odaları tarafından rutin olarak gerçekleştirilen İstişare Toplantısına Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ve Menemen Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Güvenin katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Menemen Ziraat Odası Başkanı Metin Karagöl öncülüğünde gerçekleştirilen toplantıya, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Menemen Esnaflar Odası Başkanı Ziya Demir, Menemen Sanatkarlar Odası Başkanı Lütfi Tosyalı, Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Menemen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt, Menemen Ticaret Odası Genel Sekreteri Gönül Orun ve Menemen Ziraat Odası Genel Sekreteri Gül Yabalı’da katılım sağladı.
Toplantıda Meslek Odaları üyelerinin yaşadığı sorunlar ve önümüzdeki günlerde planlanan programlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.