GENİŞLETİLMİŞ 8. MESLEK KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

24-02-2020 09:46

GENİŞLETİLMİŞ 8. MESLEK KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ.
Menemen Ticaret Odası 8. Meslek Komitesinin çalışmaları neticesinde sektörlerin ihtiyaç ve beklentilerini belirlemeye yönelik başlatılan “Genişletilmiş Meslek Komitesi” toplantıları kapsamında öncelikli olarak 8. Meslek Grubunda Orman Ürünleri satış ve üretimi alanlarında faaliyet gösteren sektör temsilcileri ile Odamız Remzi Aktan Toplantı Salonunda istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıda sektörün ihtiyacı ve ortak sorunu olarak nitelikli eleman eksikliği olduğu dile getirildi. Bu konuda çözüm için ortak çalışmalar yapılmasına karar verildi.
8. Meslek Komite Başkanı Ozan Selek, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Selek 2020 yılı sektör buluşmaları kapsamında orman ürünleri satış ve üretimi meslek dalında Mehmet SELEK firmasına kuruluşunun 56. Yılı anısına plaket takdim ettiler.