MENTO’DAN MENEMEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ GÜRCAN ALEV’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

16-11-2021 12:00

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Selek ve Genel Sekreter Gönül Orun, Menemen İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Gürcan Alev’i makamında ziyaret ettiler.
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette İlçemize hoş geldiniz dilekleriyle beraber yeni görevinde hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.
Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, İş dünyası olarak güvenlik güçlerinin her zaman yanında ve ortak çalışma yürütmeye hazır olduklarını belirterek, ülkemizin huzur ve güvenliği için Emniyet teşkilatının önemini dile getirdi.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy, misafirperverliğinden dolayı Menemen İlçe Emniyet Müdürü Gürcan Alev’e teşekkürlerini sundu.