MENTO EV SAHİPLİĞİNDE “2. SİNERJİ TOPLANTISI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ

05-10-2021 09:31

Menemen Protokolü, Çözüm Ortaklarımız, Menemen Ticaret Odası Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Meslek Komite Üyelerimizin katılımlarıyla Menemen Tepe Sosyal Tesislerinde kahvaltılı olarak 2. Sinerji Toplantısı gerçekleştirildi.
Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Belediye Başkan V. Selahattin Yeşilkaya, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Gündoğdu başta olmak üzere, Menemen’de faaliyet gösteren birçok kamu kurumları daire amirleri, meslek odası Başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu ve özel banka temsilcileri, basın mensupları ve Odamız yöneticileri katılım sağladı.
İlçemiz Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ve Yönetimine düzenlenen etkinlik için teşekkür etti.
Toplantıda söz alan Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, katılımcılara Odamız faaliyetlerini ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
İzmir, Manisa ve Aliağa'nın ilçemiz nüfusuna etkilerini, Menemen’in Tarım ve Sanayi alanlarında güçlü faaliyetlerini ve ilçe ekonomimiz de sanayinin varlığı özellikle tarıma dayalı sanayi potansiyelinin yüksek oluşunu dile getirerek, çözüm ortaklarımızla sürekli iletişim halinde ve dayanışma içinde bulunmamızın Menemen'e büyük katkısı olacağını belirtti.
Benzer çalışmanın Menemen Ticaret Odası bölge sınırları içerisinde yer alan Foça bölgesinde de gerçekleştirileceğini ve bu tarz toplantıların tekrarlanacağını dile getiren SÜSOY, tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Toplantıda söz alan Ulukent Sanayiciler Odası Başkanı M. Ömer Telcioğlu, Menemen Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl, Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu, Menemen Sanatkarlar Odası S.Can Kahvecioğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Gediz Şube Müdürü A. Kemal Elitaş kendi faaliyet alanları hakkında ilçemiz ile ilgili sorunlar ve çözüm önerilerini paylaştılar.