MENTO 5. HAZAR ÜLKELERİ ULUSLARARASI ENDÜSTRİ VE TİCARET SERGİSİ VE FUARINA KATILIM SAĞLADI.

16-05-2022 11:18

Menemen Ticaret Odası Azerbaycan’ın Bakü kentinde 16-18 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen “5. HAZAR ÜLKELERİ ULUSLARARASI ENDÜSTRİ VE TİCARET SERGİSİ VE FUARI”na katılım sağlayarak Odamız adına stand açtı.
Menemen Ticaret Odası’na kayıtlı birçok firmanın da katılım sağlayarak stand açtığı fuara, Odamız adına Meclis Başkanı Ali AZGIN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan ÇOBAN, Yönetim Kurulu Üyelerinden Erdinç CENGİZ, Yılmaz ÇETİN ve İsmet TUNA katılım sağladı. Bölgemizde faaliyet gösteren firmaların tanıtım broşürlerininde yer aldığı standımızda bölgemizin yatırım fırsatlarıyla faaliyet alanları ziyaretçilere ve katılımcılara aktarıldı.