MENEMEN TİCARET ODASI'NDAN ORGAN BAĞIŞINA DESTEK

24-03-2021 16:42

Menemen İlçe Sağlık Müdürü Yıldıray Çığırgil ve beraberindeki heyet odamızı ziyaret ederek İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün Organlar Toprak Olmasın Bedende Can Bulsun sloganı ile başlattığı organ bağışı kampanyası hakkında bilgi verdi.
Başlatılan organ bağışı kampanyasına Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Selek ve Genel Sekreter Gönül Orun katılarak destek verdi.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, anlamlı sloganla başlatılan Organ Bağışı kampanyasında ve Pandemi sürecinde başarılı çalışmalara imza atan Menemen İlçe Sağlık Müdürü Yıldıray Çığırgil ve çalışma arkadaşları nezdinde tüm sağlık çalışanlarını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.