MENEMEN TİCARET ODASI EV SAHİPLİĞİNDE “1. SİNERJİ TOPLANTISI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

13-12-2019 13:16

MENEMEN TİCARET ODASI EV SAHİPLİĞİNDE “1. SİNERJİ TOPLANTISI” GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Menemen Protokolü, Çözüm Ortaklarımız, Menemen Ticaret Odası Meslek Komiteleri, Meclisi ve Yönetim Kurulunun katılımlarıyla 1. Sinerji Toplantısı gerçekleştirildi.
Menemen Belediye Başkanlığı başta olmak üzere, Menemen’de faaliyet gösteren birçok kamu kurum ve kuruluşu, meslek odası Başkanları, kamu ve özel banka temsilcilerinin ve Odamız yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Odamız faaliyetlerini ve Akreditasyon çalışmalarımızı dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY “siz çözüm ortaklarımızla sürekli iletişim halinde ve dayanışma içinde bulunmamızın en büyük katkısı Menemen’e olacaktır” dedi.
Benzer çalışmanın Menemen Ticaret Odası bölge sınırları içerisinde yer alan Foça bölgesinde de gerçekleştirileceğini ve bu tarz toplantıların tekrarlanacağını dile getiren SÜSOY, tüm katılımcılara ilgilerinden dolayı teşekkürlerini iletti.