MENEMEN TİCARET ODASI AKREDİTASYON DENETİMİ TAMAMLANDI

19-12-2019 12:28

MENEMEN TİCARET ODASI AKREDİTASYON DENETİMİ TAMAMLANDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda sistemi ile entegrasyonunu sağlamak amacıyla Akreditasyon Standartları geliştirilmiştir.
Bu kapsamda 3 yılda bir denetime tabi tutulan Menemen Ticaret Odası Akreditasyon Sistemi bu yıl gerçekleştirilmiş ve başarıyla tamamlanmıştır.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve Personellerinin katılımıyla gerçekleştirilen açılış toplantısının ardından, 2 gün süren denetim sonucunda özverili çalışmalarının meyvesini aldı.
Türk Oda/Borsa Sisteminin, Oda/Borsalar arasında kalite bilincinin yerleştirilmesi, oda sisteminin iş dünyası nezdinde saygınlığının ve hizmet türlerinin arttırılması, hizmet kalitelerinin iyileştirilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar gözden geçirilmiş ve geçekleştirilen çalışmaların olumlu sonuçları dile getirilmiştir. Denetimin kapanış toplantısında Menemen Ticaret Odası seviyesini koruyarak Akreditasyon Sistemini başarıyla devam ettirdiğini göstermiştir.
Denetimle ilgili konuşan Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY, Akreditasyon Sistemine çalışmalarıyla katkı sağlayan Meslek Komitesi, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte özverili çalışmalarından dolayı Oda personellerine tebrik ve teşekkürlerini iletti.