MENEMEN MESLEK ODALARI, BAKIRÇAY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ MUSTAFA BERKTAŞ’I ZİYARET ETTİ.

05-03-2020 13:06

Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Menemende bulunan Meslek Oda Başkanları ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Bakırçay Üniversitesi ile işbirliğini arttırmak ve projeler üreterek, Menemen’e faydalı olabilmek için düzenlenen toplantıda, İlçe merkezimizde bulunan Kubilay Kültür Merkezi’nde faaliyete başlanması planlanan Bakırçay Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Veterinerlik Fakültesi tanıtım filmini sunması ve üniversitenin vizyonu anlatılmasıyla devam etti.

Rektör Berktaş “Menemen’de hayvancılık alanındaki boşluğu dolduracak, Ege’nin de incisi olabilecek Tarım teknolojileri ve Veteriner fakültesi olarak, iki fakülte kazandırmayı düşünüyoruz. Bu alanda araştırma geliştirme yapıp bölgenin ihtiyaçlarını gözeterek rehberlik ve danışmanlık yapan iki fakülteyi size ve İzmir’e kazandırmayı çok istiyoruz. Menemen ve İzmir’e farklı bir soluk getirecek okul herkes için hayırlı olacaktır.” dedi.

Toplantıya Menemen Ticaret Odası adına Yönetim Kurulu Başkanı İzzet SÜSOY katılım sağladı.