MENEMEN İLÇE TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜNDEN ODAMIZA ZİYARET

22-07-2020 11:19

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek, Erdinç Cengiz ve İsmet Tuna ile bir araya gelen Menemen İlçe Tarım ve Orman Müdürü Celal Sayılır, tarımda dijitalleşmenin önünü açan Dijital Tarım Pazarı (DİTAP) hakkında bilgi vererek görüş alışverişinde bulundu.
Projeye ilişkin önerilerini açıklayan Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarım’ın tüm paydaşlarının tek bir platformda buluşturularak, üreticinin daha fazla gelir elde etmesi, tarım endüstrisinin istediği nitelikte tarımsal ürün bulması ve tüketicinin de tarımsal ürünlere daha ucuza ulaşmasının sağlanacağı projelere destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından desteklenen Dijital Tarım Pazarı (DİTAP) ile Tarım’ın tüm paydaşlarının tek bir platformda buluşturularak, üreticinin daha fazla gelir elde etmesi, tarım endüstrisinin istediği nitelikte tarımsal ürün bulması ve tüketicinin de tarımsal ürünlere daha ucuza ulaşmasının sağlanacağı bu online platform üzerinden buluşabilecek.
Dijital Tarım Pazarı çalışmaları kapsamında ilçemiz üretici ve alıcı giriş işlemleri https://ditap.gov.tr/ üzerinden yapılacaktır.
Destek için Alo 180 Timer Hattını Arayabilirsiniz