MENEMEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MUHARREM BAYINDIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

20-11-2020 10:26

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek ve Genel Sekreter Gönül Orun yeni göreve başlayan Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır’ı ziyaret etti.
Menemen Ticaret Odası Yönetimi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır’a yeni görevinde başarılar diledi.
İlçedeki eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında görüşülen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün her zaman yanında ve ortak çalışma yürütmeye hazır olduklarını belirtti. Özel sektörün gelişimi için, nitelikli insan kaynağı ve işgücü arzının hayati öneme sahip olduğunu, reel sektörün ihtiyaç duyduğu insan kaynağının oluşturulabilmesi için Milli Eğitim Bakanlığının iş dünyası açısından önemine değindi.
Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Bayındır, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, Menemen Ticaret Odası Yönetimine teşekkür etti.