MTO'DAN MENEMEN İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ SEVİNÇ'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

20-11-2020 10:08

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek ve Genel Sekreter Gönül Orun’dan oluşan heyet, Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Hakan Sevinç’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, İş dünyası olarak güvenlik güçlerinin her zaman yanında ve ortak çalışma yürütmeye hazır olduklarını belirterek, ülkemizin huzur ve güvenliği için Emniyet teşkilatının önemini dile getirdi.
Menemen İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, Menemen Ticaret Odası Yönetimine teşekkür etti.