MENEMEN TİCARET ODASI YÖNETİMİNDEN, MENEMEN DEVLET HASTANESİ’NE DESTEK

08-10-2020 16:54

Koronavirüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında Menemen Ticaret Odası yönetimi, Menemen Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yalçın Yıldırım’ı ziyaret etti.
Ziyarete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban Meclis Başkan Yrd. Fatih Ertuğ, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, İsmet Tuna ve Hakan Selek katıldı.
Menemen Ticaret Odası Yönetimi, yaşadığımız bu zor dönemde İlçemiz Devlet Hastanesi ve sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek, her zaman Odamızın desteklerinin yanında olacağını belirttiler.
Ziyaretin sonunda ise Menemen Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yalçın Yıldırım, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ve Yönetime katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.