MTO’DAN, MENEMEN DEVA PARTİSİ İLÇE BAŞKANLIĞINA ZİYARET

21-09-2021 10:09

Menemen Ticaret Odası, Menemen DEVA Partisi İlçe Başkanı Celal Sertaç Akdoğan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Menemen DEVA Partisi İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek, Meclis Üyemiz M. Ömer Durdu ve Genel Sekreter Gönül Orun katıldı.
Ziyaret esnasında Menemen ve Ülke ekonomisi hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy, DEVA Partisi İlçe Başkanı Celal Sertaç Akdoğan ve ekibine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, tüm parti yönetimine başarılar diledi.