MENEMEN CHP İLÇE BAŞKANLIĞINDAN ODAMIZA İADEYİ ZİYARET

01-11-2021 14:12

Menemen CHP İlçe Başkanı Ömer Güney ve Yönetimi Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulumuz ile bir araya geldi.
CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney ve Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Selek, İsmet Tuna, Meclis Üyemiz M. Ömer Durdu ve Genel Sekreter Gönül Orun ev sahipliği yaptı.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette, Menemen'e dair çalışmalarda ortak paydada buluşmanın büyük katkısı olacağı dile getirildi.
Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, odamız adına teşekkürlerini iletti.