MENEMEN CHP İLÇE BAŞKANLIĞI YÖNETİMİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

30-06-2020 14:25

Menemen CHP İlçe Yönetimi Odamızı ziyaret ederek Yönetim Kurulumuz ile bir araya geldi.
CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdinç Cengiz, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek ve İsmet Tuna ev sahipliği yaptı.

Gerçekleşen ziyarette Ülkenin ve Menemen’in sağlık ve ekonomisine ilişkin yeni normalleşme süreci değerlendirildi. Bölgemize dair çalışmalarda ortak paydada buluşmanın büyük katkısı olacağı dile getirildi.
Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, odamız adına teşekkürlerini iletti.