MENEMEN MESLEK ODA BAŞKANLARI, MENEMEN BELEDİYE BAŞKAN V. AYDIN PEHLİVAN’I ZİYARET ETTİ

04-02-2021 15:38

Menemen Meslek Oda Başkanları Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.
Ziyarete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Menemen Sanatkarlar Odası Başkanı S. Can Kahvecioğlu, Menemen Esnaflar Odası Başkanı Ziya Demir, Menemen Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl, Menemen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hilmi Kurtoğlu ve Menemen Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Sabri Kurt’un katılım sağladı.
Menemen Meslek Oda Başkanların gerçekleştirdikleri ortak istişare toplantılarındaki gündem konuları ve çözüm önerileri ile ilgili Menemen Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan’a bilgi verildi.
Kurumlar arası istişare ve ortak çalışmaların önemi dile getirilen toplantıda Menemen için birlik mesajı verildi.