MENEMEN AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AHMET CAN ÇELİK’DEN MENEMEN TİCARET ODASINA İADEYİ ZİYARET

20-11-2020 09:59

Menemen Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’in gerçekleştirdiği iadeyi ziyarete, Ak Parti İlçe Yönetimi Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri de katılım sağladı.
Ziyarete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdinç Cengiz, Yılmaz Çetin, Hakan Selek ve Genel Sekreter Gönül Orun katıldı.
Menemen’in tarım, sanayi ve ekonomik konularının değerlendirildiği ziyarette Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süsoy ve Menemen Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik, İlçemiz ortak çıkarları için istişare ve ortak çalışmaların bölgemiz ticaretinin gelişimine büyük katkılar sağlayacağını dile getirdiler.
Menemen Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik’e ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Süsoy, tüm Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine katılımı için teşekkürlerini iletti.