Menemen Ticaret Odası’ndan, Menemen 57. Topçu Tugay Komutanlığına Taziye Ziyareti

03-03-2020 17:18

Menemen Ticaret Odası Yönetimi ve Meclisi, Suriye'nin İdlib şehrinde şehit olan askerlerimiz için Menemen 57. Topçu Tugay Komutanlığına taziye ziyaretinde bulundular.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek, Mustafa Nazlıgil, Meclis Üyesi M. Ali Akbarlak ve Genel Sekreter Gönül Orun' un katılımıyla Menemen 57. Topçu Tugay Komutanı Albay İbrahim Ethem Cağcı’yı makamında ziyaret ederek İdlib'te yaşanan saldırıda şehit olan askerler için başsağlığında bulundular.
Ziyarette Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süsoy "İdlib'te yaşanan hain saldırıyı kınıyoruz, milletimizin ve sizlerin başı sağ olsun. Menemen Ticaret Odası olarak devletimizin ve askerlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz, Allah tekrarlarını milletimize yaşatmasın" dedi.