MEMLEKET PARTİSİ GENEL BAŞKANI MUHARREM İNCE, ODAMIZI ZİYARET ETTİ

16-11-2021 12:12

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Memleket Partisi İlçe Başkanı Berna Eyinç, önceki dönem Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve yönetimi ile birlikte Menemen Ticaret Odası’nı ziyaret etti.
Ziyarete, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Selek ve Genel Sekreter Gönül Orun ev sahipliği yaptı.
Karşılıklı güzel temennilerle başlayan ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye odamız çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, odamız adına teşekkürlerini iletti.
Ziyaret sonrasında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, odamız Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonunda, Menemen Meslek Oda Başkanları, STK Temsilcileri ve Muhtarlar ile bir ara geldi.