MENEMEN TİCARET ODASI, MEDICANA HASTANESİ İLE İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALADI.

02-10-2020 13:13

MENEMEN TİCARET ODASI, MEDICANA HASTANESİ İLE İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALADI.

Medicana Internatıonal İzmir Hastanesi Menemen Ticaret Odası ile protokol yaparak, oda üyelerinin sağlık hizmetlerinden avantajlı faydalanmasını sağlayacak.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Çetin, Meclis Üyesi Erdal Kanmış ile Medicana Internatıonal İzmir Hastanesi Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Yağmur AKÇE ve Pazarlama Sorumlusu Barış Zorbalar arasında imzalanan anlaşma gereği, Menemen Ticaret Odası üyeleri ve birinci dereceden yakınları Medicana Internatıonal İzmir Hastanesi sağlık hizmetlerinden avantajlı olarak faydalanabilecek.

Gerçekleştirilen indirim sözleşmesine istinaden Odamız Üyeleri ve 1. Derece yakınlarına; tüm muayene, teşhis, tedavi, ameliyatlar ve her türlü yatarak tedaviler için uygulanan cari fiyatlar üzerinden %15, SGK’lı hastalara ise bu hastalardan alınacak olan ilave ücretler üzerinden %15 indirimli olarak yararlanabileceklerdir.