MADDE KULLANIMI ve BAĞIMLILIKTAN UZAK BİR YAŞAM İÇİN YERELDE İŞ BİRLİĞİ TOPLANTISI

11-03-2022 17:23

Menemen İlçe Kaymakamı Fatih YILMAZ, Menemen Cumhuriyet Başsavcısı Uğur GÜNDOĞDU, Prof. Dr. Özkan YILDIZ, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Kent Konseyi ve Sivil Toplum Kuruluşları, Okul Müdürleri, Amatör Spor Kulüpleri, Okul Aile Birlikleri ve muhtarların ve odamız adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Çoban ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerinin katılımlarıyla birey, aile toplum üzerinde birçok alanda soruna neden olan bağımlılık yapıcı maddelerin kullanılması ile mücadeleye yönelik, yerelde işbirliği ve koordinasyon toplantısı Menemen Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.