LİNEAPELLE İTALYA FUARINA KATILIM SAĞLANDI

05-10-2021 09:21

Menemen Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali AKBARLAK, İtalya’da düzenlenen “LİNEAPELLE” deri fuarına katılım sağladı. İtalya’nın Milano kentinde 22-24 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Deri Fuarı’na dünyanın birçok yerinden de firmalar katılım sağlamakta ve sektörel görüşmeler gerçekleştirilmektedir. Dünya deri sektörünün önemli ve prestijli fuarları arasında yer alan Lineapelle Deri Fuarı, bu yıl ülkemizden 19 firma yerini alırken, 19 firma da bireysel katılımını gerçekleştirmiş olup toplam 38 firmayla ülkemiz temsil edilmiştir. Menemen Ticaret Odası adına fuara ziyeretçi olarak katılım sağlayan Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Ali AKBARLAK, ülkemizden birçok firmanın katılım sağladığını görmek ve dünya deri sektöründe Türkiye olarak söz sahibi olmamızdan dolayı mutluluk duyduğunu açıkladı.