LİMAK ENERJİ ULUDAĞ ELEKTRİK’TEN ODAMIZA ZİYARET

24-03-2021 16:28

Limak Enerji Uludağ Elektrik Satış Yöneticisi Çağrı Aka ve Ege Bölge Enerji Satış Sorumlusu Emrah Özen, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.
Limak Enerji Uludağ Elektrik yetkilileri Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek, İsmet Tuna, Meclis Üyesi Bahadır Dostbey ve Genel Sekreter Gönül Orun’un bulunduğu toplantıda elektrik üretimi, dağıtımı, perakende ve toptan satışı, ithalat ve ihracatı konularındaki çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, ilerleyen zamanlarda üyelerimizin yararlana bilmesi adına iş birliği protokolü imzalanacağını belirtti.