KÜÇÜK YILDIZLAR EĞİTİM KURUMLARI İLE İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

18-08-2021 10:37

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Tuna ve Genel Sekreter Gönül Orun, Dündar Özel Eğitim Hizmetleri Tic.Ltd.Şti’ne ait Küçük Yıldızlar Eğitim Kurumlarının Kurucusu Ertan Dündar ile odamız üyesi ve üye işyeri çalışanlarını kapsayan indirim sözleşmesi imzaladı.

Menemen Ticaret Odası çalışanları, üyeleri ve üye işyeri çalışanlarının birinci derece yakınları için Dündar Özel Eğitim Hizmetleri Ticaret Ltd. Şti’ne ait Özel Küçük Yıldızlar Kurumlarının Kreş, Gündüz Bakımevi, Anaokulu ve Çocuk Kulübü hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmaları için detaylar aşağıda belirtilmiştir.

Egekent 2 de bulunan Kreş, Gündüz Bakımevi ve Çocuk Kulübünde 1 yaşından itibaren ilkokula kadar okul öncesi eğitimi ve bakımı, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için de okuldan önce veya sonrasında etüt hizmeti,

Ulukent'te bulunan Anaokulunda ise 3 yaşından itibaren ilkokula kadar okul öncesi hizmeti verilmektedir.

·         İndirimden Menemen Ticaret Odası çalışanları ve üyeleri ve üye işyeri çalışanlarının birinci derece yakınları yararlanabilir

·         İndirim 2021-2022 eğitim öğretim yılı için kurumun liste fiyatı üzerinden %15 olarak uygulanacaktır.

·         İndirim uygulanabilmesi için yukarıdaki yakınlığın olduğunu ilgili firma ile teyid etmemiz yeterlidir.

·         İndirim eğitim ve yemek ücreti ile sınırlı olup, ilave olarak alınan veya alınabilen kitap, kırtasiye, kıyafet, gezi ücreti gibi ücretleri kapsamaz.

·         Protokol 2021-2022 eğitim öğretim yılı ücretleri ile sınırlıdır, daha sonraki dönemler için protokol güncellenecektir.