İLÇEMİZ KAYMAKAMI FATİH YILMAZ’DAN MENEMEN TİCARET ODASINA İADEYİ ZİYARET

28-10-2020 22:09

Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Ticaret Odamızı ziyaret etti. Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek ve Genel Sekreter Gönül Orun hazır bulundu.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süsoy, odamız çalışmaları, Menemen’in ekonomisi, tarım ve sanayisi hakkında Menemen Kaymakamı Yılmaz’a bilgiler verdi.
Ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileten Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy, kurumlar arası istişare ve ortak çalışmaların bölgemiz ticaretinin gelişimine büyük katkılar sağlayacağını dile getirdi.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyaret, hediye takdimi ile sona erdi.