İŞ DÜNYASINDA VE ÖZEL YAŞAMDA KALİTELİ İLETİŞİM KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İŞ DÜNYASINDA VE ÖZEL YAŞAMDA KALİTELİ İLETİŞİM KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ..

Menemen Ticaret Odası tarafından Prof. Dr. Üstün DÖKMEN’in katılımıyla “İş Dünyasında ve Özel Yaşamda Kaliteli İletişim” konulu konferans gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa Menemen Ticaret Odası Yönetim ve Meclis Kurulu başta olmak üzere, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanvekili ve Meclis Üyesi, Menemen Ziraat Odası Başkanlığı, Menemen Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, Çiğli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı katılım sağladı.

Menemen Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen program üyelerimiz tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Menemen Ticaret Odası üyelerine özel olarak düzenlenen Konferansa 250’ye yakın üyemiz katılım sağlayarak katkı gösterdiler.

Prof. Dr. Üstün DÖKMEN’in sunduğu Kaliteli İletişim konulu programda “Günlük yaşamda ve iş ortamlarında iletişim stilleri, ekip olmak, ön yargılarla başetme, krizle başetmek, yönetim becerisi ve liderlik” ve daha bir çok konuya değinen Dökmen katılımcıların beğenisini aldı.

Programın ardından Menemene has ürünler ile birlikte Menemen Çömlekçiler Derneği tarafından Türkiye’de ilk defa üretilen “Çömlek Gramofon” Üstün Dökmen hocaya takdim edildi.