İZMİR SERBEST BÖLGE GÜMRÜK MÜDÜRÜ ZİYARETİ

13-07-2020 11:00

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdinç Cengiz, Hakan Selek ve Meclis Üyemiz M. Ali Akbarlak, İzmir Serbest Bölge Gümrük Müdürü Mahmut Aras’ı makamında ziyaret etti.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Erkan Çoban İzmir Serbest Bölge Gümrük Müdürlüğüne atanan Gümrük Müdürü Mahmut Aras’a görevinde başarılar diledi.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Erkan Çoban, MTO’nun kurumsal yapısı ve faaliyetleri, şehrimiz ve bölgemizdeki çalışmalar hakkında bilgi paylaştı. Menemen dış ticaretinin ve ihracatının geliştirilmesi için iş dünyası yararına, şehre ve bölgeye katkı sağlayabilecek işbirliği çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.
İzmir Serbest Bölge Gümrük Müdürü Mahmut Aras, gerçekleştirilen ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek, kendisi ve ekibi adına teşekkürlerini iletti.