İstihdam Seferberliği 2019 Tanıtım Toplantısı

20-03-2019 13:48

İstihdam Seferberliği Ortak Meslek Komite Toplantısında Görüşüldü.

Menemen Ticaret Odası Ortak Meslek Komite Toplantısı 20 Mart 2019 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Bölgemiz Akademik Danışmanı Elif Tunalı ÇALIŞKAN, SGK İlçe Müdürlüğü Yetkilileri, İşkur Bölge Müdürlüğü Yetkilileri, Odamız Danışmanları ve Odamız Meslek Komitelerinin katılımlarıyla “İstihdam Seferberliği 2019” kapsamında tüm teşvik ve imkanlar dile getirildi.

Menemen Ticaret Odası tarafından hazırlanan el kitapçıklarının da dağıtıldığı toplantıda, Yeni İstihdama Ücret Desteği, Yeni İstihdamın SGK Primine, Vergisine Destek, Kısa Çalışma Ödeneği, Asgari Ücret Desteği, Önce İşbaşı Eğitim Sonra İstihdam Desteği, Nitelikli İşgücü Eğitimine Tam Destek vb. konu başlıkları görüşülerek katılımcılara detayları aktarıldı.