İRAN İSTANBUL BAŞKONSOLOSU JAVAD MABOUDİ FAR’DAN ODAMIZA ZİYARET

18-08-2021 10:18

İran İstanbul Başkonsolosu Javad Maboudi Far ve beraberindeki Hukuk ve Ticaret müşavirliğinden oluşan heyet odamızı ziyaret etti.
Heyete Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Meclis Başkan Yrd. M. Ali Akbarlak, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Selek ve İsmet Tuna ev sahipliği yaptı.
Ülkeler arası ticaretin geliştirilmesi için gerçekleşen toplantıya, İran ile ticaret yapan firmalarımız da katılım sağladı. Toplantıda iki ülke arasında ticari ve ekonomik ilişkilerde yaşanan sorunlar ele alınarak, ekonomik işbirliğini geliştirmek için atılabilecek adımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Söz konusu ziyaret karşılıklı iyi niyet dilek ve temennileri ile sona erdi.