İRAN BANK MELLAT İZMİR GENEL MÜDÜRÜ MOHAMMAD HOSSEİN ABBASİ ODAMIZI ZİYARET ETTİ

02-09-2021 12:00

İzmir Bank Mellat Genel Müdürü Mohammad Hossein Abbasi odamızı ziyaret ederek, tüm bankacılık hizmetleri ve iki ülke arasında ticari ve ekonomik ilişkiler hakkında bilgiler verdi.
Toplantıya Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erkan Çoban, Meclis Başkanı Ali Azgın, Meclis Başkan Yrd. Mehmet Ali Akbarlak, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Meslek Komite Üyelerimiz Ergün Bakacak, Murat Yazıcı, Genel Sekreter Gönül Orun ve Üyelerimiz katılım sağladı.
İzmir Bank Mellat Genel Müdürü Mohammad Hossein Abbasi, Döviz ve TL bazında düşük faiz oranları ile kredi olanakları hakkında bilgi vererek, bankacılık hizmetleri ile ilgili üyelerimizden gelen soruları cevapladı.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Erkan Çoban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini iletti.