MENTO’DAN İLKOKUL VE ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZE POLAR MONT DESTEĞİ

16-11-2021 11:58

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere düzenli olarak yapılmakta olan eğitim yardımı, bu yıl ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kışlık polar mont olarak yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin desteği ve Odamızın katkısıyla 2000 bin adet polar mont Menemen ve Foça ilçelerimizde bulunan tüm İlkokul ve Ortaokullarımıza teslim edilmek üzere hazırlandı.

Menemen ve Foça İlçelerimizdeki İlkokul ve Ortaokullara teslim edilmek üzere hazırlanan polar montların bir kısmının dağıtımına, Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkan Çoban ve Meclis Üyesi M. Zeki Turğut katıldı.

Menemen ve Foça’da bulunan tüm İlkokul ve Ortaokul Müdürlükleri tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere dağıtılacak polar montların, iyi günlerde kullanılmasını temenni eder, öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.