İLÇEMİZ EMNİYET MÜDÜRÜ HAKAN SEVİNÇ’TEN ODAMIZA İADEYİ ZİYARET

04-02-2021 15:30

Menemen İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç, Menemen Ticaret Odasına İadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkanı Ali Azgın, Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Yönetim Kurulu Sayman Üye Mustafa Nazlıgil, Yönetim Kurulu Üyeleri Yılmaz Çetin, Hakan Selek, Meclis Üyeleri Nur Küçükyılmaz, M. Ali Akbarlak, M. Zeki Turğut ve Genel Sekreter Gönül Orun hazır bulundu.
Sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi şeklinde gerçekleşen ziyarette, odamız çalışmaları, Menemen’in ekonomisi ve İlçe gündemine ilişkin istişarelerde bulunuldu.
Yönetim Kurulu Başkanımız İzzet Süsoy, kurumlar arası istişare ve ortak çalışmaların önemini dile getirerek ziyaretinden dolayı Menemen İlçe Emniyet Müdürü Hakan Sevinç’e teşekkür etti.