GENİŞLETİLMİŞ 1. MESLEK KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

11-03-2020 15:17

GENİŞLETİLMİŞ 1. MESLEK KOMİTE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

Menemen Ticaret Odası 1. Meslek Komitesinin çalışmaları neticesinde sektörlerin ihtiyaç ve beklentilerini belirlemeye yönelik başlatılan “Genişletilmiş Meslek Komitesi” toplantıları kapsamında 1. Meslek Grubunda Pamuk ve Tahıl alanlarında faaliyet gösteren sektör temsilcileri ile Odamız Remzi Aktan Toplantı Salonunda istişare toplantısı yapıldı.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda 1. Meslek Komite Üyesi olan Erdinç Cengiz, 2020 yılı sektör buluşmaları kapsamında Pamuk ve Tahıl meslek dalında kuruluşunun 46. Yılı anısına Sınırlı Sorumlu 107 Nolu Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifine ve Celepler Pamuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi firmasına kuruluşunun 36. Yılı anısına plaket takdim etti.