FOÇA’DAKİ ÖĞRENCİLERE TABLET DESTEĞİ

17-03-2021 10:32

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Selek Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Menek’i makamında ziyaret ederek, kendisine ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere 11 adet Klavyeli Tablet teslim edildi. Ayrıca geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Foça İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Menek’e yeni görevinde başarılar dilendi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğiyle hayata geçirilen “TOBB Küçük Parmaklar” kampanyası kapsamında her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere düzenli olarak yapılmakta olan eğitim yardımı, bu yıl tablet yardımı olarak Menemen ve Foça Milli Eğitim Müdürlüklerine yapıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 55 adet desteğiyle Odamız tarafından Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 109 adet ve Foça İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 11 adet olmak üzere toplamda 120 adet klavyeli tablet teslim edildi.
Menemen ve Foça İlçelerimizde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize dağıtılan tabletlerin, iyi günlerde kullanılmasını temenni eder, öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.