ENERGROM BİYOGAZ ENERJİ TESİSİ ZİYARETİ

24-02-2021 11:33

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy, Meclis Başkan Yrd. M.Ali Akbarlak, Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Cengiz, Menemen Ziraat Odası Başkanı A. Metin Karagöl ve Menemen İlçe Tarım yetkililerin katılımı ile Foça Ilıpınar mevkiinde faaliyet gösteren biyogaz tesisine ziyarette bulunuldu.
Energrom Enerji İnşaat Tic. ve San. A.Ş. Foça Şubesi, Biyogaz Enerji Tesisi Müdürü Hakan Ayan ve ekibi tesis çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Tesis Müdürü Hakan Ayan, Biyogaz teknolojisi organik kökenli atık maddelerden hem enerji elde edilmesine hem de atıkların toprağa kazandırılmasına imkan verdiğini ve yenilenebilir çevre dostu bir enerji ve gübre kaynağı olduğunu dile getirdi. Bio enerji üzerine çalışan bir firma olmakla birlikte sıvı ve katı organik gübre üretimiyle tarım ve hayvancılık sektörüne de hizmet ettiklerini belirtti.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süsoy, Tarım ve Hayvancılık sektöründeki üyelerimizi ve çiftçilerimizi bilgilendirmek üzere konu ile ilgili ilerleyen zamanlarda odamızda bir bilgilendirme toplantısı düzenlenmek istediğini dile getirdi.