MTO EIMA ULUSLARARASI TARIM VE BAHÇE MAKİNALARI FUARINA KATILIM SAĞLADI.

İtalya’nın Bologna kentinde 7-11 Kasım 2018 tarihleri arasında düzenlenen EIMA Uluslararası Tarım ve Bahçe Makinaları Fuarına Menemen Ticaret Odası üyeleri katılım gerçekleştirdi.

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı koordinasyonunda organize edilen EIMA Uluslararası tarım ve bahçe makinaları fuarına odamız üyelerinden oluşan 11 kişilik bir heyet ile katılım sağlandı. Program çerçevesinde Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erdinç CENGİZ ve heyetimiz Türk Makina İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği tanışma toplantısına iştirak ederek, ilgili alanda faaliyet gösteren üye portföyümüz, bölgesel yatırım olanakları ve odamız hakkında bilgi verdi.

Organizasyon dahilinde İtalya Milano Başkonsolosu Özgür ULUDÜZ, Milano Ticaret Ataşesi Dr. Emre Orhan ÖZTELLİ ile görüşen heyetimiz İtalya’nın çeşitli bölgelerinde yatırım seçenekleri hakkında bilgi aldı.

Türkiye’den 72 katılımcı firmanın yer aldığı EIMA Uluslararası Tarım ve Bahçe Makinaları Fuarı’nda  TarmakBir (Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği) Başkanı Şenol ÖNAL ve SDF Teknolojileri Türkiye CEO’su Mehmet Uzunköprü ile görüşmeler gerçekleştiren heyetimiz tarım, tarım makinaları, tarımda yenilebilir enerji vb sektörlerin gelişimi ile ilgili fikir alışverişi gerçekleştirdiler.