DEÜ ‘BAMBU 6. DÖNEM DEMODAY ETKİNLİĞİ’ DÜZENLENDİ

04-09-2020 17:20

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü himayesinde; Dokuz Eylül Teknoloji Geliştirme Bölgesi (DEPARK) ve Dokuz Eylül Teknoloji Transfer Ofisi (DETTO) işbirliğinde ‘BAMBU 6. Dönem Demoday Etkinliği’ düzenlendi. Rektörlük 15 Temmuz Şehitler Salonu’ndaki etkinlikte BAMBU 6. Dönem girişimcileri, gerçekleştirdikleri proje ve fikirlerini katılımcılara sundular. Önceki dönemde çalışmalar yapan girişimciler de projelerde gelinen son durumu anlattılar.
Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy’un jüri olarak katılım sağladığı 6. Dönem Demoday etkinliğinde eğitimlerini tamamlayan 27 girişimci jüri önünde projelerini sundular. Projeleri başarılı bulunan girişimciler, bir sonraki aşama olan BAMBU Ön Kuluçka Programına geçmeye hak kazandı. BAMBU 6. Dönem Demoday Etkinliği, ödül programı ile son buldu.
Bambu Hızlandırma ve Ön Kuluçka Programı kapsamında gerçekleştirilen “BAMBU Demoday Sunum Günü” etkinliğine jüri olarak katılımından ve değerli katkılarından dolayı Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Süsoy’a Teşekkür Belgesi takdim edildi.