MENEMEN BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İLE İNDİRİM SÖZLEŞMESİ İMZALANDI…

14-07-2020 14:20

Menemen Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Erkan Çoban, Bahçeşehir Okulları Kuzey Kampüsü Okul Müdürü Serkan Taşcıoğlu ile odamız üye ve çalışanlarını kapsayan indirim sözleşmesi imzaladı.

Yapılan İndirim Sözleşmesi şartları aşağıdaki gibidir;

1.  Bahçeşehir Koleji Kuzey Kampüsü; Menemen Ticaret Odası üye ve çalışanları olan kişilere, Bahçeşehir Koleji Kuzey Kampüsü’nde yaptıracakları yeni kayıtlarda ilgili eğitim öğretim yılına dair ilan edilen güncel eğitim ücretleri üzerinden %10 oranında “eğitim indirimi” verecektir. Bu oran imza tarihinden, 31 Aralık 2020 tarihine kadar yalnızca yeni kayıtlarda geçerli olacaktır.

2.  Bahçeşehir Koleji Kuzey Kampüsü velisi veya veli adayı olan kurumunuz çalışanları, yeni kayıt işlemleri esnasında kurumsal anlaşma bilgisini ilgili Bahçeşehir Koleji Kuzey kampüsüne beyan etmekle yükümlüdür. Beyan etmeme durumunda yapılan kayıtlarda geriye dönük işlem uygulanamamaktadır.

3.   Öğrencinin/öğrenci adayının Bahçeşehir Koleji kayıt kabul koşullarına uygun olması ve ilgili kademe/sınıf düzeyinde kontenjan bulunması koşulu ile kayıt kabulü yapılacaktır.

4.   Kurumsal indirimimiz eğitim ücreti üzerinden geçerlidir. Toplam uygulanan indirim oranları %25'in üzerinde olduğunda bu indirim oranı diğer indirim uygulamaları ile birleştirilemez.

5.  31 Aralık 2020 tarihine kadar ve sadece Kuzey Kampüsü’nde geçerlidir.